תרד ממולא סוליה אפויה
תרד ממולא אפוי סול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מטבל סוליה, תרד וארטישוק, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סוליית לימון ממולאת אפויה, מנות סוליות ותרד אפויות חרדל, ו דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולרסס את החלק התחתון של 9 על 9 תבשיל קדרה עם ספריי בישול.
הניחו את הפילה על משטח עבודה נקי. באופן שווה לחלק את הטבילה תרד ארטישוק, על 2 כפות עבור כל פילה, ולהפיץ אותו על פני אורך הפילה.
מגלגלים כל פילה למעלה ומניחים בצד מגולגל למטה בצלחת התבשיל מוכנה.
מניחים את פרוסות הלימון במורד מרכז התבשיל בין הלחמניות לטפטף כל אחד עם מיץ לימון.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
אופים עד הדג הוא אטום ומבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
מגישים עם ארטישוק רטטוי בצד.
במחבת צדדית גבוהה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את החציל, תערובת ירקות מוקפץ, לבבות ארטישוק, שום, פתיתי פלפל אדומים ומתבלים עם מלח ופלפל.
לטגן עד ירקות מבושלים כמעט לחלוטין דרך, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות, מכסים ומבשלים על נמוך עד שהחציל רך והרטטוי מעובה מעט, 15 עד 20 דקות. רגע לפני ההגשה, מערבבים בזיליקום. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.