תרד שומשום קר
תרד שומשום קר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תרד, סוכר, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו אמבטיית מי קרח. להביא 3 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את התרד ואת blanch במהירות, 15 עד 20 שניות.
לנקז ולצלול לאמבט מי הקרח.
מסננים את התרד היטב לקצוץ גס.
מניחים בקערת הגשה בינונית.
לטאטא יחד את שמן שומשום, חומץ, רוטב סויה, רסק צ ' ילי, זנגביל וסוכר.
יוצקים את התערובת על התרד ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים זרעי שומשום קלויים.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.