תרד שמנת עם בייקון
תרד שמנת עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 531 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם רצועות בייקון, חצי וחצי שמנת, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף פטה תרד בייקון שמנת, פטוצ'יני עם בייקון ורוטב תרד שמנת, ו פטוצ'יני עם בייקון ורוטב תרד שמנת.
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בייקון ובצל על אש בינונית עד שהבייקון פריך והבצל רך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים ומניחים בצד.
בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את תערובת התרד, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והבייקון. מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד לחימום.