פטריות ובצל סהרונים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות & בצל סהרונים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו חמאה, פטריות פורטובלו לתינוקות, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל סהרונים, פטריות סהרונים, ו סהרונים בצל שוויצרי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים 10-12 דקות או עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מגלגלים בצק סהר; נפרדים למשולשים.
מניחים 1 כף תערובת פטריות בקצה הרחב של כל משולש; מעל 1 כף גבינת מוצרלה.
מקום 2 ב. בנפרד על תבנית אפייה לא משומנת, הצבע כלפי מטה; העקומה מסתיימת ליצירת סהר. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל צמרות.
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה. מקררים שאריות.