קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ובצל סהרונים

פטריות ובצל סהרונים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות & בצל סהרונים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו חמאה, פטריות פורטובלו לתינוקות, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל סהרונים, פטריות סהרונים, ו סהרונים בצל שוויצרי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. במחבת גדולה מחממים 2 כפות חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים 10-12 דקות או עד שהבצל מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
3
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
5
מגלגלים בצק סהר; נפרדים למשולשים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים 1 כף תערובת פטריות בקצה הרחב של כל משולש; מעל 1 כף גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
7
מגלגלים ואוטמים קצוות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מקום 2 ב. בנפרד על תבנית אפייה לא משומנת, הצבע כלפי מטה; העקומה מסתיימת ליצירת סהר. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים 10-12 דקות או עד להזהבה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור