קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה
תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה נטול גלוטן, מנות ראשונות. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם מדיירה מסחרית, מלח ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. תרנגול הודו צלוי עם רוטב מדיירה, צלי פריים ריב עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת, ו ירכי עוף ממולאות מטוגנות ברוטב עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הפוך את המילוי: במעבד מזון לערבב את חזיר ושומן. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב. כשהמנוע עדיין פועל, מוסיפים את השמנת הכבדה בזרם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שאר החומרים. מצננים, מכוסים, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
הכנת חזה טורקיה: בעזרת סכין עצמות חדה, הסר את חצאי חזה ההודו המתחילים בעצם השד וחותך לאורך כלוב הצלעות, תוך שימוש במשיכות ארוכות ומהירות, והרחיק את הבשר מהעצם תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוציאים ושומרים את הפילטים (פילה) מהחלק התחתון של השד.
5
הסר וזרוק כל גידים, גידים או עור כסף. מילואים
6
בעובי כפול של בד גבינה, מסדרים את עור חזה ההודו כלפי מטה כשצד ארוך פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מפזרים עליו חצי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. החלק 1/4 (בערך 1 כוס) את המלית מעל חזה ההודו והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. מכסים את המילוי בשכבת בשר חזיר. מכסים את חזיר עם כוס נוספת של מלית. חצוי את אחד הפילטים ועטוף כל חצי בחתיכת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
הניחו את הפילטים העטופים זה לצד זה, כשהקצוות נוגעים ללב, על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
החל מהצד הארוך של השד הקרוב אליך, גלגל אותו בזהירות ממך לצילינדר. קפלו את בד הגבינה כדי לסגור אותה וסובבו את הקצוות, תוך שמירה על צורת הצילינדר. קשרו את הקצוות היטב בחוט. חזור על הפעולה עם השד הנותר.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
טפחו על גלילי ההודו (הבלונטינים) יבשים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
במחבת צלייה מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית עד שהם חמים ובתוכה משחימים את ההודו, בבד הגבינה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מים נוספיםמים נוספים
13
הוסף 6 כוסות ציר וגרני זר לתבנית הצלייה,
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מבשלים את ההודו, מכוסה היטב בנייר כסף, באמצע התנור, מתבשל מדי פעם למשך 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט ומיציו מתבהרים כאשר דוקרים את השד בעזרת שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
תרנגול ההודו יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו והמשיך בקירור, מכוסה, בנוזל הבישול. כדי לחמם, מביאים לרתיחה על אש גבוהה בינוני, למרוח, וחום, מכוסה, בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס, צולה לעתים קרובות, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מעבירים את ההודו למתלה להתקררות. תתפשט. מרפרפים את נוזל הבישול ומסננים אותו לסיר. בקערה קטנה שלבו את שורש החץ, המדיירה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מדיירהמדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
17
מביאים לרתיחה את הנוזל המסונן ומערבבים פנימה את תערובת שורש החץ. מבשלים את התערובת על אש גבוהה בינונית עד שהיא מסמיכה מעט. שמור על הרוטב חם, מכוסה בסבב חמאה של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
18
מעבירים את ההודו ללוח גילוף ופורסים חצי ממנו לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
19
מעבירים את הפרוסות ואת ההודו שנותר לפלטה ומגישים חם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
20
הצעות יין: מרלו, האן אסטייטס;
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)