תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה נטול גלוטן, מנות ראשונות. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם מדיירה מסחרית, מלח ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. תרנגול הודו צלוי עם רוטב מדיירה, צלי פריים ריב עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת, ו ירכי עוף ממולאות מטוגנות ברוטב עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הפוך את המילוי: במעבד מזון לערבב את חזיר ושומן. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב. כשהמנוע עדיין פועל, מוסיפים את השמנת הכבדה בזרם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
תערובת עוגה טבעית באריזה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שאר החומרים. מצננים, מכוסים, לפחות 30 דקות.
הכנת חזה טורקיה: בעזרת סכין עצמות חדה, הסר את חצאי חזה ההודו המתחילים בעצם השד וחותך לאורך כלוב הצלעות, תוך שימוש במשיכות ארוכות ומהירות, והרחיק את הבשר מהעצם תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מוציאים ושומרים את הפילטים (פילה) מהחלק התחתון של השד.
5
הסר וזרוק כל גידים, גידים או עור כסף. מילואים
6
בעובי כפול של בד גבינה, מסדרים את עור חזה ההודו כלפי מטה כשצד ארוך פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
7
מפזרים עליו חצי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. החלק 1/4 (בערך 1 כוס) את המלית מעל חזה ההודו והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. מכסים את המילוי בשכבת בשר חזיר. מכסים את חזיר עם כוס נוספת של מלית. חצוי את אחד הפילטים ועטוף כל חצי בחתיכת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונלי
8
הניחו את הפילטים העטופים זה לצד זה, כשהקצוות נוגעים ללב, על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
החל מהצד הארוך של השד הקרוב אליך, גלגל אותו בזהירות ממך לצילינדר. קפלו את בד הגבינה כדי לסגור אותה וסובבו את הקצוות, תוך שמירה על צורת הצילינדר. קשרו את הקצוות היטב בחוט. חזור על הפעולה עם השד הנותר.
במחבת צלייה מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית עד שהם חמים ובתוכה משחימים את ההודו, בבד הגבינה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
מים נוספים
13
הוסף 6 כוסות ציר וגרני זר לתבנית הצלייה,
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
מבשלים את ההודו, מכוסה היטב בנייר כסף, באמצע התנור, מתבשל מדי פעם למשך 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט ומיציו מתבהרים כאשר דוקרים את השד בעזרת שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
תרנגול ההודו יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו והמשיך בקירור, מכוסה, בנוזל הבישול. כדי לחמם, מביאים לרתיחה על אש גבוהה בינוני, למרוח, וחום, מכוסה, בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס, צולה לעתים קרובות, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מעבירים את ההודו למתלה להתקררות. תתפשט. מרפרפים את נוזל הבישול ומסננים אותו לסיר. בקערה קטנה שלבו את שורש החץ, המדיירה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
מדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מביאים לרתיחה את הנוזל המסונן ומערבבים פנימה את תערובת שורש החץ. מבשלים את התערובת על אש גבוהה בינונית עד שהיא מסמיכה מעט. שמור על הרוטב חם, מכוסה בסבב חמאה של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
עצם הודו וצוואר הודו
18
מעבירים את ההודו ללוח גילוף ופורסים חצי ממנו לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
19
מעבירים את הפרוסות ואת ההודו שנותר לפלטה ומגישים חם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק