קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה

תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה
תרנגול הודו ממולא ברוטב מדיירה נטול גלוטן, מנות ראשונות. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 59 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם מדיירה מסחרית, מלח ופלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. תרנגול הודו צלוי עם רוטב מדיירה, צלי פריים ריב עם רוטב מדיירה ורוטב חזרת, ו ירכי עוף ממולאות מטוגנות ברוטב עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הפוך את המילוי: במעבד מזון לערבב את חזיר ושומן. כשהמנוע פועל, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב. כשהמנוע עדיין פועל, מוסיפים את השמנת הכבדה בזרם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שאר החומרים. מצננים, מכוסים, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הכנת חזה טורקיה: בעזרת סכין עצמות חדה, הסר את חצאי חזה ההודו המתחילים בעצם השד וחותך לאורך כלוב הצלעות, תוך שימוש במשיכות ארוכות ומהירות, והרחיק את הבשר מהעצם תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מוציאים ושומרים את הפילטים (פילה) מהחלק התחתון של השד.
5
הסר וזרוק כל גידים, גידים או עור כסף. מילואים
6
בעובי כפול של בד גבינה, מסדרים את עור חזה ההודו כלפי מטה כשצד ארוך פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מפזרים עליו חצי טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. החלק 1/4 (בערך 1 כוס) את המלית מעל חזה ההודו והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'. מכסים את המילוי בשכבת בשר חזיר. מכסים את חזיר עם כוס נוספת של מלית. חצוי את אחד הפילטים ועטוף כל חצי בחתיכת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
הניחו את הפילטים העטופים זה לצד זה, כשהקצוות נוגעים ללב, על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
החל מהצד הארוך של השד הקרוב אליך, גלגל אותו בזהירות ממך לצילינדר. קפלו את בד הגבינה כדי לסגור אותה וסובבו את הקצוות, תוך שמירה על צורת הצילינדר. קשרו את הקצוות היטב בחוט. חזור על הפעולה עם השד הנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
טפחו על גלילי ההודו (הבלונטינים) יבשים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
במחבת צלייה מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית עד שהם חמים ובתוכה משחימים את ההודו, בבד הגבינה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מים נוספיםמים נוספים
13
הוסף 6 כוסות ציר וגרני זר לתבנית הצלייה,
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
מבשלים את ההודו, מכוסה היטב בנייר כסף, באמצע התנור, מתבשל מדי פעם למשך 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט ומיציו מתבהרים כאשר דוקרים את השד בעזרת שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
תרנגול ההודו יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו והמשיך בקירור, מכוסה, בנוזל הבישול. כדי לחמם, מביאים לרתיחה על אש גבוהה בינוני, למרוח, וחום, מכוסה, בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס, צולה לעתים קרובות, במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מעבירים את ההודו למתלה להתקררות. תתפשט. מרפרפים את נוזל הבישול ומסננים אותו לסיר. בקערה קטנה שלבו את שורש החץ, המדיירה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
מדיירהמדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מביאים לרתיחה את הנוזל המסונן ומערבבים פנימה את תערובת שורש החץ. מבשלים את התערובת על אש גבוהה בינונית עד שהיא מסמיכה מעט. שמור על הרוטב חם, מכוסה בסבב חמאה של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
מעבירים את ההודו ללוח גילוף ופורסים חצי ממנו לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
19
מעבירים את הפרוסות ואת ההודו שנותר לפלטה ומגישים חם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
20
הצעות יין: מרלו, האן אסטייטס;
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסarrowrootarrowroot1השארזר גרני: שקית בד גבינה המכילה 12 ענפי פטרוזיליה, 1 כפית טימין מיובש ומפרץ 1זר גרני: שקית בד גבינה המכילה 12 ענפי פטרוזיליה, 1 כפית טימין מיובש ומפרץ 11בצל צהוב בינוני, קצוץציר חום, או מרק בקר משומרציר חום, או מרק בקר משומר1חתיכות טופי הית' ברטימין מיובש, מתפוררטימין מיובש, מתפורר3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר טחון דקבשר חזיר טחון דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס בשר חזיר אפויפרוס בשר חזיר אפוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמדיירה Sercialמדיירה Sercial0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שומן חזיר טרי טחוןשומן חזיר טרי טחון14שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3kgsחזה הודו, עצמותחזה הודו, עצמות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח