תרנגול הודו צלוי ומבריקים
תרנגול הודו מטוגן וצלוי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 982 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. . אם יש לכם מים קרים, מלח גס כשר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-20 דקות. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, הודו בריח צלוי, ו הודו קלוי יבש בריח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח והסוכר הכשר של Morton®במים קרים בעציץ גדול ונקי עד שהתמוסס לחלוטין.
מניחים את כל ההודו במי מלח עד שקוע לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה, עד 14 שעות.
הסר את טורקיה מן המלח, לשטוף בפנים ובחוץ תחת מים זורמים מגניב במשך כמה דקות כדי להסיר את כל עקבות של מלח; לטפוח יבש עם מגבת נייר.
4-5 שעות מלח: כדי להמליח את טורקיה שלך בפחות זמן (4-5 שעות), להשתמש 2 כוסות מלח כשר גס Morton®ושתי כוסות סוכר. מכסים ומקררים במשך 4 עד 5 שעות.
מערבבים את החמאה הריכה עם הפלפל.
מניחים הודו על המדף במחבת צלייה. לשפשף את החמאה מתובלת מתחת לעור.
להבריש את העור עם חמאה מומסת.
יוצקים את 1 כוס נוזל (יין, מרק או מים) על תחתית המחבת כדי למנוע טפטוף לשרוף. הודו צלוי ב 450 מעלות F במשך 25 דקות, למרוח ולאחר מכן לסובב את מחבת צלייה. ממשיכים לצלות עד שהעור הופך לחום זהוב, 25 דקות נוספות; מוסיפים את הבסטה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות F; המשך לצלות, לצלות ולסובב את המחבת פעם בערך באמצע הבישול, עד שהטמפרטורה הפנימית המינימלית מגיעה ל-165 מעלות F.
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.