תרנגולות צלויות בשתי דרכים
מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, לימון, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תרנגולות צלויות, תרנגולות צלויות בעשב, ו תרנגולות צלויות עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
טוסטרים העונה עם מלח ופלפל בתוך חלל העוף ועל עורם.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. ליצור מחלק בין 2 תרנגולות עם חתיכת עבה של רדיד אלומיניום. לשפשף 1 של התרנגולות בכל רחבי עם אבקת חמישה תבלינים וכאלה עם שיני שום 3 ו 2 רבעים כתומים. לסחוט את שאר 2 רבעים כתומים מעל העוף ומניחים 1 מתחת לרגל ו -1 מתחת לכנף.
ממלאים את העוף השני עם עלי מרווה, את שאר 3 שיני שום, ו 2 רבעי לימון. לסחוט את 2 רבעי לימון אחרים מעל העוף ומניחים 1 מתחת לרגל ו -1 מתחת לכנף.
צלוי במשך 1 1/2 שעות עד העור הוא פריך ומיצים לרוץ ברור ומקלות תיפוף להתרחק העוף בקלות.
תן לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.