תרנגולות קורני מעוגלות בקארי
תרנגולות קורני מזוגגות ברוטב קארי עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 649 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'אטני מנגו, אבקת קארי, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו תרנגולות קורניות צלויות עם צ'אטני ריבס, תרנגולות קורניש בקארי עם כוסברה קוקוס קוסקוס, ו תרנגולות קורניות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
מניחים חצאי תרנגולת, צדדים בשרניים עד, על מחבת מרופדת רדיד מצופה ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים צ ' אטני, מיץ לימון, ואבקת קארי בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מברשת חצי זיגוג שווה על חצאי תרנגולת.
אופים ב 475 במשך 27 עד 30 דקות או עד הסוף, צוף עם זיגוג הנותרים לאחר 15 דקות.
שימו לב: בקצב שיחצה את התרנגולות קורניש בזמן שהן קפואות, או ברגע שהן מופשרות, תשתמשו במספריים כדי לחתוך את התרנגולות לחצי.