תרנגולות קורניות בגריל עם תפוחי אדמה חמים וסלט פורטובלו
תרנגולות קורניש בגריל עם תפוחי אדמה חמים וסלט פורטובלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1002 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו תרנגולות קורניש, פטרוזיליה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים, תרנגולות קורניש בגריל, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, להדליק גריל או לחמם את התנור ל 50
מברישים את Portobellos עם 2 כפות של שמן צמחי ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל את הפטריות או לצלות אותם על תבנית אפייה, מפנה פעם אחת, במשך כ 15 דקות, או עד השחמה מבושל דרך.
מברישים את התרנגולות עם 2 כפות הנותרים של שמן צמחי ומפזרים אותם עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל מעל חום מתון או צלי בתנור על תבנית אפייה גדולה לשפות במשך 12 דקות. להסתובב ולבשל במשך כ 12 דקות יותר, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
לקלף את תפוחי האדמה. פורסים את תפוחי האדמה ואת הפטריות בעובי 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, שמן זית, שום וחומץ ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות אבל ביסודיות. תלולית את הסלט על צלחות העליון כל מנה עם 1 של חצאי תרנגולת.
המלצת יין: הטעם הנקי של מקון מבוסס שרדונה-כפרים מבורגונדי ידגיש את תרנגולות קורניש ותפוחי אדמה. נסה את 1996 מלואי ג ' אדוט.