תרנגולות קורניות צלויות בעשב
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תרנגולות צלויות ממולאות בעשב, תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב, ו תרנגולות משחק קורניש קלוי עשב.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מסדרים גבעולי סלרי אחד ליד השני בתחתית מחבת קלייה כבדה.
מקום 1 ברבעון בצל, רבע לימון, ו 1 רוזמרין sprig בחלל של כל תרנגולת. לשפשף מחוץ תרנגולות עם 1 כף שמן זית; מפזרים מלח ופלפל לימון. סדר תרנגולות על גבי סלרי; מפזרים טרגון, בזיליקום, טימין, רוזמרין קצוץ. פיזור שיני שום ובצל קצוץ 1 סביב תרנגולות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף יין, מרק, ו 3 כפות שמן זית יחד בקערה; לשפוך על תרנגולות.
מבשלים תרנגולות עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 50 דקות יותר, צולה כל 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C). כבה את התנור ותן לתרנגולות לנוח בתנור עוד 10 דקות.