תרנגולות קורניש
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם לחם תירס, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש מוזהבות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים את הבצל פרוס בתחתית מחבת צלייה.
הסירו את הקרביים מהתרנגולות ושטפו אותם מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers וללטף את החיצוניות יבש.
מניחים את התרנגולות על גבי בצל פרוס.
ארוז את החללים של התרנגולות עם מלית לחם תירס.
לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים תחת הגוף של התרנגולות. לשפשף את התרנגולות עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
צולים את התרנגולות במשך 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שקוף. שוברים את לחם התירס לחתיכות ומניחים את החתיכות בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הבצל ללחם התירס.
מוסיפים את הסלרי, המניה עוף, פטרוזיליה, מלח ופלפל, ומערבבים יחד.