תרנגולות קורניש צלויות וארטישוק ירושלמי ברוטב עגבניות-זית הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם עגבניות, זיתים, ארטישוק ירושלמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות קלויות עם חמאת זית שחורה, תרנגולות קורניש קלויות תבלינים עם רוטב מלפפון-יוגורט, ו תרנגולות משחק קורניש קלויות עם רוטב חמוציות-פורט.
הוראות
1
הסר וזורק טפלי עוף וצוואר מתרנגולות. שוטפים תרנגולות מתחת למים קרים;להתייבש. פיצול תרנגולות לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מפזרים חצאי תרנגולת עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
3
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב ארטישוקים ושאלוט בקערה גדולה. זורקים עם שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים תערובת שאלוט על מתלה של תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
6
אופים ב 475 במשך 10 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. מסדרים חצאי תרנגולות, צדי העור כלפי מעלה, מעל תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים בחום של 475 למשך 25 דקות או עד שמיצי התרנגולת מתבהרים. מחק עור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים חצאי תרנגולות על מגש הגשה; מכסים בנייר כסף ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מוסיפים עגבניות וזיתים לתערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
10
אופים בחום של 475 למשך 10 דקות או עד שהעגבניות מתרככות, תוך ערבוב מדי פעם.