תרנגולות קורניש צפון אפריקאיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש צפון אפריקה. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 80 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, שום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כדורי בשר צפון אפריקאים, עוף צפון אפריקאי, ו תערובת תיבול צפון אפריקאית.
הוראות
באמצעות סכין חדה או סכין קצבים, לפצל כל תרנגולת במורד גבה ולפתוח אותו שטוח, כמו ספר. סדר את התרנגולות, צד העור למעלה, על שני מחבתות קלייה גדולות. לסחוט את הלימונים והתפוזים על התרנגולות, ולאחר מכן למקם את חתיכות לימון סחוט כתום מתחת לתרנגולות.
על משטח עבודה, מפזרים את השום עם המלח. באמצעות סכין גדולה, קוצצים ולמרוח אותם יחד כדי ליצור משחה. לגרד את הדבק שום לתוך קערה קטנה, ומערבבים את הפפריקה, כמון, זנגביל, קאיין אופציונלי. בהדרגה מערבבים בשמן כדי להפוך את הדבק.
מורחים את הדבק על עור התרנגולות, ולתת להם לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור, ומחממים עד 40
צולים את התרנגולות, צולים לעתים קרובות עם טפטוף, עד המיצים לרוץ צהוב כאשר הבשר הוא פירסינג עם מזלג, 50 עד 60 דקות.
מגישים מיד, להשליך את הפירות המבושלים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;