אבטיח ופופס פטרוזיליה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מים, פטרוזיליה שטוחה, סירופ פשוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 151 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אבטיח ופטרוזיליה קרח פופס, מנגו-פטרוזיליה פופס, ו פופס בקר עם רוטב אננס ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס והתערובת שקופה. כבה את החימום ותן להתקרר.
הוסף כל תבלינים לפני התערובת מתחילה להתבשל; להוסיף כל עשבי תיבול רק לאחר כיבית את החום. אחסן סירופים פשוטים וחדורים במיכלים אטומים במקרר.
עבור פופס: לקלף לחתוך בגסות את האבטיח. אתה צריך לאכול ליטר אבטיח. פירה האבטיח, משאיר חתיכות אם אתה רוצה, כל עוד הם קטנים מספיק כדי לשפוך לתוך התבניות. אתה צריך על 21/4 כוסות (18 fl עוז) של פורה.
להעביר את אבטיח puréed לקערה או קנקן מדידה עם זרבובית לשפוך.
מערבבים את הסירופ הפשוט לתוך אבטיח puréed עד שהטעם מתוק למדי. קוצצים את הפטרוזיליה דק מאוד ומוסיפים אותה לתערובת.
יוצקים את התערובת לתוך תבניות פופ הקרח שלך, משאיר קצת מקום בחלק העליון לתערובת להרחיב. הכנס מקלות להקפיא עד מוצק, 4 עד 5 שעות. Unmold ולהעביר שקיות פלסטיק לאחסון או לשרת בבת אחת.