אגס הפוך עוגת תבלינים היא צמחוני קינוח. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. לך לחנות ותרים ביצה, טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין עוגה, לארגן פרוסות אגס spokelike בתחתית מחבת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, עובד ממרכז המחבת לקצה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמח ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך קינמון) בקערה.