אגס ודובדבן פריך עם רוטב פודינג שקדים
אגס ודובדבן פריך עם רוטב פודינג שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, אגסים, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פריך אגס מיובש-Custard Cherry, עוגת אגס ושקד עם פודינג מתובל, ו חמישה מרכיבים דל שומן אגס-דובדבן פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום, 3 כפות קמח והחמאה עד מתפורר. מערבבים דובדבנים יבשים; להפריש.
ב 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לערבב מרכיבים פרי פריך הנותרים.
מפזרים תערובת שיבולת שועל מעל מילוי; לחץ מעט.
אופים 30 עד 35 דקות או עד ציפוי זהוב חום תערובת הוא מבעבע. מגניב 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.