קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אגס טארט טאטין עם יין אדום קרמל

אגס טארט טאטין עם יין אדום קרמל
טטין טארט אגס עם קרמל יין אדום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את היין עם מקלות קינמון על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות. זרוק את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
במחבת 12 אינץ', לשלב את הסוכר והמים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שנוצר קרמל ענבר בהיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את סירופ היין האדום יחד עם החמאה והליקר ומבשלים להמיס את הקרמל המוקשה, כ -1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(מקרטון)(מקרטון)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
מוסיפים את חצאי האגס למחבת ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד האגסים הם מכרז ומיצי המחבת הם מתקתק, על 20 דקות. סדר את האגסים לחתוך את הצד במחבת עם הקצוות הדקים מצביעים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בואו מגניב במשך 30 דקות.
7
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק לכיכר 13 אינץ'. באמצעות מכסה המחבת כתבנית, לחתוך סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
חותכים ארבעה פתחי קיטור 2 אינץ ' ארוך במאפה ולהניח אותו על האגסים, תוחב את הקצה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
אופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד המאפה הוא זהב עמוק ועולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תן את הטארט להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז בזהירות רבה להפוך את הטארט על צלחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
חותכים לפרוסות ומגישים עם קרם פראש.