אוסובוקו מסורתי
אוסובוקו מסורתי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.55 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, גזר, יין, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. נסו אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).
הוראות
אבק את שוקי העגל קלות בקמח. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגל ומבשלים עד להשחמה מבחוץ.
מוציאים לקערה ושומרים על חום.
מוסיפים למחבת שתי שיני שום כתוש ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך. מחזירים את העגל לתבנית ומערבבים פנימה את הגזר והיין. מבשלים במשך 10 דקות.
יוצקים פנימה את העגבניות וציר הבקר, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות, ומציפים את העגל כל 15 דקות בערך. הבשר צריך להיות רך, אך לא ליפול מהעצם.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הפטרוזיליה, 1 שן שום וגרידת לימון.
מפזרים את הגרמולטה מעל העגל רגע לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.