קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

אופים אטריות קלות

אופים אטריות קלות
אור אטריות לאפות הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גזר, קמח, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה קל, תבשיל אטריות טונה קל, ו תבשיל מחבת אטריות טונה קלה.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם מראש ל 475 מעלות פ. ממלאים קערה במים חמים; מוסיפים את האטריות ומשרים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסננים ותולים זה לצד זה מעל קצה הקערה כדי שהאטריות לא יידבקו. בינתיים, טחון את השאלוט במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את שאלוט 1 כוס מרק; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים את הקמח ואגוז מוסקט; להקציף עד שהתערובת חלקה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מקציפים פנימה את 2 הכוסות הנותרות מרק; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מקציפים 1/4 כוס ריקוטה והפטרוזיליה; מסירים מהאש. הרוטב ייראה מרקם מן הגבינה. טוחנים את הסלרי והגזר במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים את יתרת 3/4 כוס הריקוטה, 1/2 כוס מוצרלה והביצה; דופק עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מורחים 2 כפות מרוטב השאלוט בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות וחצי מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות. למעלה עם רוטב השאלוט שנותר,העגבניות ושאר 1/2 כוס המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים עד מבעבע, בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
צילום: כריסטופר טסטני