אופים את הספר: עוגיות קשקושים
אופים את הספר: עוגיות שרבוט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אופים את הספר: עוגיות אניס, אופים את הספר: עוגיות מנזר, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
כדי להפוך את העוגיות, מניחים את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד שהוא מתחיל לבוא יחד. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה דקות עד שיש לך בצק רך, אחיד.
להתגלגל לתוך כדור ולשטח מעט עם כף היד שלך.
לרדד בערך 1/4 אינץ ' עבה. עם חותך עוגיות או זכוכית, לגזור ארבעים עיגולים 2 אינץ '(עם קצוות ישרים או מנוקבים) ומניחים על דפי אפייה מוכנים על 1/2 אינץ ' זה מזה. (אתה יכול מחדש לגלגל שאריות עד 3 פעמים, במידת הצורך.)
אופים עד המשרד למגע וחום sightly בקצוות (ודא שהם עדיין לבנים במרכז), 15 עד 20 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את המילוי, להביא סיר של מים לרתיחה מעל חום נמוך עד בינוני.
מניחים את השוקולד בקערת מתכת, מניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שנמסו לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
הסר מהחום והניח בצד את הסיר עם מים.
מוסיפים את החמאה, השמנת החמוצה, סירופ התירס והוניל לשוקולד המומס ומערבבים עד לשלב הבא, ומוודאים שלא לאוורר את התערובת.
מניחים חתיכה קטנה של פלסטיק לעטוף ישירות על גבי התערובת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הציפוי, להחזיר את הסיר של מים לרתיחה מעל נמוך לחום בינוני.
מערבבים את החלב, הסוכר של קונדיטור, ושוקולד בקערת מתכת ומניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את חמאת הקקאו וממשיכים לבשל עד שייווצר זיגוג חלק, כ-3 דקות. תתחמם.
הפוך 20 מהעוגיות. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה שטוח, או שתי כפיות, להפיץ על 1 כף מילוי על כל אחד עוגיות הפוך.
מניחים את 20 עוגיות הנותרים על גבי להכין כריך ולחץ למטה מעט כדי להבטיח את המילוי מגיע הקצוות והוא התפשט באופן שווה.
טפטוף ציפוי השוקולד החם על העוגיות כך העליון נראה כמו שרבוט.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "