קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

אופים את הספר: עוגיות קשקושים

אופים את הספר: עוגיות קשקושים
אופים את הספר: עוגיות שרבוט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אופים את הספר: עוגיות אניס, אופים את הספר: עוגיות מנזר, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
כדי להפוך את העוגיות, מניחים את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד שהוא מתחיל לבוא יחד. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה דקות עד שיש לך בצק רך, אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להתגלגל לתוך כדור ולשטח מעט עם כף היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
לרדד בערך 1/4 אינץ ' עבה. עם חותך עוגיות או זכוכית, לגזור ארבעים עיגולים 2 אינץ '(עם קצוות ישרים או מנוקבים) ומניחים על דפי אפייה מוכנים על 1/2 אינץ ' זה מזה. (אתה יכול מחדש לגלגל שאריות עד 3 פעמים, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
אופים עד המשרד למגע וחום sightly בקצוות (ודא שהם עדיין לבנים במרכז), 15 עד 20 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. 
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
כדי להפוך את המילוי, להביא סיר של מים לרתיחה מעל חום נמוך עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מניחים את השוקולד בקערת מתכת, מניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שנמסו לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
הסר מהחום והניח בצד את הסיר עם מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את החמאה, השמנת החמוצה, סירופ התירס והוניל לשוקולד המומס ומערבבים עד לשלב הבא, ומוודאים שלא לאוורר את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
10
מניחים חתיכה קטנה של פלסטיק לעטוף ישירות על גבי התערובת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. 
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
כדי להפוך את הציפוי, להחזיר את הסיר של מים לרתיחה מעל נמוך לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מערבבים את החלב, הסוכר של קונדיטור, ושוקולד בקערת מתכת ומניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
מוסיפים את חמאת הקקאו וממשיכים לבשל עד שייווצר זיגוג חלק, כ-3 דקות. תתחמם. 
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
הפוך 20 מהעוגיות. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה שטוח, או שתי כפיות, להפיץ על 1 כף מילוי על כל אחד עוגיות הפוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
מניחים את 20 עוגיות הנותרים על גבי להכין כריך ולחץ למטה מעט כדי להבטיח את המילוי מגיע הקצוות והוא התפשט באופן שווה. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
טפטוף ציפוי השוקולד החם על העוגיות כך העליון נראה כמו שרבוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
17
בואו להתקרר על מתלה תיל. 
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "