צריך תוספת חלב חינם? אופים נועז: Gateau מקדמיה עם קרם חמאה פרליין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, קרם חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אתגר אופים נועז: Tuiles, עוגת אופרה של אופרות נועזות, ו צמה דנית אופים נועזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הסוכר במחבת 10 אינץ ' כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום על אש נמוכה במשך כ 10-20 דקות עד הסוכר נמס סביב הקצוות. אל תערבבי את הסוכר. לסובב את המחבת במידת הצורך כדי למנוע את הסוכר נמס לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת את הצדדים של המחבת עם מים כדי להסיר גבישי סוכר. אם הסוכר במרכז אינו נמס, מערבבים בקצרה. כאשר הסוכר נמס לחלוטין וקרמל בצבע, להסיר מן החום. מערבבים באגוזים עם כף עץ ומפרידים את האשכולות. חזור לחום נמוך ומערבבים כדי לצפות את האגוזים מכל הצדדים. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. ** זכור תערובת חמה מאוד.** לאחר מכן על גבי גיליון קלף מרופד ולהתפשט באופן שווה ככל האפשר. כפי שהוא מתקרר, זה יתקשה שביר. לשבור את האגוזים מסוכרים לחתיכות ולמקם אותם במעבד המזון. דופק למחנק בינוני-קנס או תהליך עד השביר הופך לאבקה. כדי להפוך את הדבק, תהליך במשך כמה דקות. לאחסן במיכל אטום ולאחסן במקום יבש לבשל. אל תקרר.זיגוג פטל
הסר מהחום, באמצעות מסננת, לחץ על התערובת דרך הרשת ולהשליך כל שאריות. עם מברשת מאפה, להחיל את הזיגוג על העוגה בעוד העוגה עדיין חם. אם הזיגוג עבה מדי, דק לעקביות מועדפת עם טיפות מים.Ganache זיגוג
עושה בערך 1 כוס, מספיק כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של שכבת 9 או 10 אינץ ' או עוגת צינור* * גנאש יכול ללבוש צורות רבות. בעוד רוטב פאדג ' גדול וחם. בעוד זיגוג semisweet מגניב או פושר. מעט מקורר יכול להיות מוקצף לתוך מילוי/ציפוי. קר & מוצק הבסיס של כמהין שוקולד מסוכרים.6 עוז. (טוב) semisweet או שוקולד מריר לא לינדט! (יש לו מאלט שעורה!!) 6 oz. (cup) heavy cream1 tbsp. כפית סירופ תירס קל. וניל 1 כפית. מים חמים, במידת הצורך
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סירופ תירס קל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
מחממים את הקרם ואת סירופ התירס בסיר, על נמוך, עד שהוא הגיע לרתיחה עדינה. פעם אחת לרתיחה בעדינות, מיד בזהירות לשפוך על השוקולד. עזוב את זה לרגע אחד, ואז לאט מערבבים ומערבבים את השוקולד והקרם יחד עד שהשוקולד נמס ומשתלב בקרם. בזהירות להתמזג בתערובת וניל. אם פני השטח נראה שמנוני, להוסיף 1 כפית מים חמים. הזיגוג יתעבה, אבל עדיין צריך להיות pourable. אם זה לא מתעבה, לקרר במשך כ 5 דקות, אבל לוודא שזה לא מקבל קר מדי!הרכבת עוגה
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
חותכים דיסק קרטון מעט קטן יותר מאשר העוגה. מחלקים את העוגה לתוך 3 שכבות ומניחים את השכבה הראשונה בצד העליון על הדיסק. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב את השכבה עם 3-4 כפות. של סירופ סוכר חם. מדוד כוס אחת של קרם פרלין והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
פרלינים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
12
מורחים את השכבה התחתונה עם עובי אינץ ' של קרם חמאה הנותרים. מכסה עם קצפת, משאיר גבול אינץ ' סביב קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מניחים את השכבה האמצעית על הראשון, מברשת עם סירופ סוכר, מתפשט עם חמאה. מכסים עם שאר הקצפת.להרטיב את הצד לחתוך של השכבה השלישית עם סירופ סוכר נוסף מקום לחתוך בצד על העוגה. בעדינות, לחץ על הצדדים של העוגה כדי ליישר את השכבות. מקררים כדי להירגע לפחות 30 דקות.הרם את העוגה על ידי הזזת כף היד שלך מתחת לקרטון. מחזיק לילה משונן או חד מאוד עם להב 8-ich החזיק במקביל לצדדים של העוגה, לקצץ את הצדדים כך שהם ישרים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סם ג
14
חותכים שפוע קל בחלק העליון כדי לעזור זיגוג לטפטף מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג משמש חם, איטום את האזורים לחתוך לחלוטין. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכן
16
מניחים מדף מעל מחבת רדודה גדולה לתפוס את טפטוף גנאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
הסר את gateau מהמקרר ולשים אותו מתלה. עם מרית מתכת ביד, ומחזיק את הסיר על 10 סנטימטרים מעל העוגה, לשפוך את גנאש על מרכז העוגות. הזז את המרית מעל החלק העליון של גנאש כ 4 פעמים כדי לקבל מראה חלקה כמו מראה. הגנאש צריך לכסות את החלק העליון ולרוץ לאורך הצדדים של העוגה. כאשר ganache כבר שפך והוא ציפוי העוגה, להרים צד אחד של המדף ולדפוק אותו פעם על הדלפק כדי לעזור להפיץ את ganache באופן שווה לשבור את כל בועות אוויר. (עבודה מהירה לפני ההגדרה מתחילה.) תיקון כל כתמים חשופים בצדדים עם מרית קטנה יותר, אבל לא לגעת בראש לאחר המפץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
תן את העוגה לעמוד לפחות 15 דקות להגדיר לאחר glazing.To מקשט את העוגה, להשתמש שאריות חמאה בעיצוב על גבי העוגה.