קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות24
מגזין

אופים ספגטי ירקות

אופים ספגטי ירקות
אופים ספגטי ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם פטריות, סלרי, ספגטי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ספגטי חזיר אופים, ספגטי אופים, ו לאפות פיצה ספגטי.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 1-1 / 2 כוסות רוטב ספגטי; מניחים בצד. במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הקישואים, הסלרי, הגזר, הפטריות והבצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
שכבה עם מחצית מתערובת הספגטי, גבינת קוטג', ירקות וגבינת מוצרלה. חזור על שכבות. מכסים ברוטב שנותר; מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.