אורזו וסלט אורז בר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 532 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מים, חומץ בלסמי, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו אורזו וסלט אורז בר, אורז בר של ג'אלכסנדר וסלט אורזו, ו סלט חמוציות אורזו אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את אורז בר ומים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך אבל לא רגשני, 20 עד 45 דקות בהתאם למגוון של אורז בר.
מניחים את האורז הצונן אורזו לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים את הבצל האדום, דומדמניות, תירס, פלפל צהוב, פלפל אדום ופלפל ירוק. מתבלים עם 2 כפות בזיליקום, מלח, ו 1/2 כפית פלפל. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החומץ, דבש, חרדל, שום, 1/8 כפית פלפל, ו 1 1/2 כפית בזיליקום. לאט לטאטא את קנולה ושמני זית עד emulsified. מערבבים את הרוטב לתוך הפסטה, ומקררים 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
דומדמניות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)