אורזו וסלט אורז בר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 532 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו מים, חומץ בלסמי, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו אורזו וסלט אורז בר, אורז בר של ג'אלכסנדר וסלט אורזו, ו סלט חמוציות אורזו אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את אורז בר ומים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך אבל לא רגשני, 20 עד 45 דקות בהתאם למגוון של אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים את כל נוזל עודף, fluff האורז עם מזלג, וקוק חשף 5 דקות יותר. לאחר סיום, להפיץ לתוך צלחת רדודה, ומקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את פסטה orzo, ומבשלים עד אל דנטה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
5
מסננים, שוטפים במים קרים ומצוננים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים את האורז הצונן אורזו לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים את הבצל האדום, דומדמניות, תירס, פלפל צהוב, פלפל אדום ופלפל ירוק. מתבלים עם 2 כפות בזיליקום, מלח, ו 1/2 כפית פלפל. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החומץ, דבש, חרדל, שום, 1/8 כפית פלפל, ו 1 1/2 כפית בזיליקום. לאט לטאטא את קנולה ושמני זית עד emulsified. מערבבים את הרוטב לתוך הפסטה, ומקררים 2 שעות לפני ההגשה.