אורז עם קוקוס ועדשים (Arroz con Coco y Lentejas)
גשו לסופר וקנו בצל, שן שום, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני), אורז עם קוקוס וחסילונים (Arroz Con Coco Y Camarones), ו Arroz con Coco (פודינג אורז קוקוס קובני) (מתכונים דומים).
הוראות
שטפתי והשרתי את העדשים במשך 30 דקות.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את העדשים, עלה דפנה, מלח ומים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 30-40 דקות או עד העדשים מבושלים והמים נספגים.להשליך את עלה המפרץ, להוסיף את האורז ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך, לכסות את הסיר ולתת לו להתבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים.אני רוצה להודות לשרה בvazhayila ופוג ' ה בניסויים במטבח שלי לפרסים.Kreativ BloggerI אוהב את הבלוג שלך