אטריות ואפונה של אמא
אפונה של אמא ואטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, קליפות פסטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו אפונה, חזיר, ואטריות שמנת, אטריות עם פרג & אפונה, ו אפונת בקר ושלג עם אטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר עם מים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפסטה המעטפת, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות. מערבבים את האפונה הקפואה, ומבשלים 1 יותר דקה; לנקז היטב במעטפת להגדיר בכיור. החזירו את הפסטה והאפונה לסיר.
מערבבים את הביצים, 2 כפות של גבינת פרמזן, ופלפל שחור; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הביצים מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות.
מגישים מפוזרים עם 1 כפית גבינת פרמזן.