קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

אייס לימון ברים

אייס לימון ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ברים לימון קר. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו אייס לימון פופיסיד חטיפי חמאה, עוגיית לימון קר חטיפי גרנולה (לא לאפות!), ו עוגות תה קר טבעוניות עם ציפוי לימון-אייס תה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 13×9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ומלח במעבד מזון ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת תהיה גסה ומתפוררת. למדוד 1 כוס פירורים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
יוצקים פירורים שנותרו למחבת מוכנה ולחץ אותם מעט (הם יהיו יבשים מאוד).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים במשך 18 עד 20 דקות.בינתיים, לערבב את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
לטאטא את הביצים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא בסוכר, מיץ לימון, 4 כפות קמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מורחים על גבי קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
מפזרים כוס שמורה של פירורים מעל.
10
אופים על המדף המרכזי במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
בואו להתקרר לחלוטין. הרם ממחבת ולהגדיר על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
רסס מקורר ברים עם מזוגג (להלן).
13
בואו להגדיר זיגוג ואז לחתוך לתוך 36 ברים(או כמה שאתה רוצה). כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
14
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד עבה ודביק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
15
מוסיפים את מיץ לימון 1 כפית בכל פעם ומערבבים עד חלקה ועקביות טפטוף. אתה יכול לטפטף אותו על הריבועים או לשים אותו בשקית, לגזור את הפינה צינור זה על.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים