קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

איך לעשות סקווש בלוט אפוי

איך לעשות סקווש בלוט אפוי
איך לעשות סקווש בלוט אפוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: סקווש בלוט אפוי, סקווש בלוט פעמיים אפוי, ו סקווש בלוט ממולא אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להבקיע את הדלעת על ידי ביצוע 1/4 אינץ חתכים עמוקים לתוך הבשר של הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מברשת עם מיץ תפוזים ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, חמאה מבושלת, סירופ מייפל, סוכר חום, פלפל שחור, ופלפל קאיין במחבת קטנה על חום בינוני עד חלקה והסוכר מומס, כ -3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את הדלעת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
יוצקים כל נוזל שעשוי שנאסף בסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
9
מברישים את הזיגוג על כל חצי סקווש. חזור לתנור עד למכרז, כ -20 דקות נוספות. כפית כל זיגוג שנאסף בתחתית הסקווש על הקצוות של הסקווש. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה