קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

איך לעשות קיש לוריין

איך לעשות קיש לוריין
איך לעשות קיש לוריין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם בייקון, חלב, גבינת gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו איך לעשות קיש לוריין, קיש א לה לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
רול בצק עוגה כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את הקרום התחתון בצלחת עוגה וצינה לפחות 20 דקות לפני האפייה. קו קרום העוגה הצונן בנייר כסף ולמלא באמצע הדרך עם שעועית יבשה, אורז, או משקולות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר רדיד ומשקולות ואופים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להפחית את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד השחמה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהמחבת לניקוז. מחק חלק מהשמן מהמחבת, והשאיר 1 עד 2 כפיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף כרישה, בצל, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין. מבשלים ומערבבים עד רך משחימים, 5 עד 7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
להקציף ביצים, חלמונים, שמנת וחלב יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים קורנית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מפזרים 1/3 תערובת בצל-כרישה על החלק התחתון של הקרום האפוי. למעלה עם 1/3 בייקון מבושל וגבינת Gruyere 1/3. מצקת בחצי מתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
בייקון מבושלבייקון מבושל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מפזרים 1/3 תערובת בצל-כרישה, 1/3 בייקון, ו 1/3 גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
14
יוצקים את תערובת הביצה הנותרים העליון עם תערובת בצל-כרישה נותרת, בייקון, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
אופים קיש מלא בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר, אבל כבר לא jiggly במרכז, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®