תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם Escarole ושמן לימון-פלפל. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, שום, תפוחי אדמה בגוון אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אמנון פלפל לימון (או שפמנון), אמנון פלפל לימון צרוב, ו לימון פלפל שום אמנון עם תרד שמנת פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת עמוקה גדולה עם מכסה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים את תפוחי האדמה במחבת לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד שתפוחי האדמה מעט זהובים ופריכים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שום
4
מוסיפים את האסקרול, מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים כ-1/3 כוס מים. כסה ואדים עד שהאסקרול יתייבש, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אסקרול
מים
5
מתבלים את הדגים במלח ופלפל; מניחים על גבי הירקות במחבת ומפזרים עלי אורגנו. מכסים ואדים עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו
ירוק
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
בינתיים, לטאטא את מיץ לימון בקערה עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית; העונה עם 1 כפית מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
בזהירות להרים את הדגים מהירוקים ולהעביר צלחות מעובדות או קערות. להפיץ את הירוקים, תפוחי אדמה ומיצים פאן סביב הדגים.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.