אמנות הלפת של אכילה Gratin
אומנות האכילה של לפת גראטן עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, חלב, חזיר יבש נרפאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו לפת Gratin, לפת Gratin, ו לפת Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את בשמל: להמיס את החמאה בסיר גדול, עבה תחתית, מערבבים בקמח, ומבשלים ומערבבים את התערובת במשך 1 דקה.
מוסיפים את החלב הקר בבת אחת ומיד מקציפים את השילוב חלק, המכסה את כל תחתית המחבת. מערבבים ברציפות, מעבר מרית עץ או כף ועדיין מכסה את כל החלק התחתון, עד התערובת מתעבה ומתחיל לבעבע. מנמיכים את החום, ומוסיפים את עלה המפרץ, בשר חזיר, ואת הבצל תקוע עם שיני. מבשלים בבועה נמוכה יציבה במשך לפחות 30 דקות, ערבוב מדי פעם על פני כל החלק התחתון של המחבת.
מניחים מפזר חום מתחת למחבת במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב בבועה חשופה ולמנוע דבק ובראונינג.
הסר את עלה המפרץ, בשר חזיר, בצל וציפורן. טעם מתבלים היטב עם מלח, מספיק כדי לתבל את הירקות, מדי; לטחון פלפל ולהוסיף כמה כריכות של אגוז מוסקט, רק מספיק כדי לזהות. במידת הצורך, רזה את בשמל עם חלב כדי עקביות pourable בקלות, לטאטא את זה יחד—עקביות גושי מעט לא יעשה שום הבדל בסופו של דבר.
מחממים את התנור ל 177°. חמאה היטב צלחת אפייה, אליפסה 8 על 12 אינץ ' או שווה ערך. מסדרים חצי לפת בשכבה אחת ושופכים חצי מהשמל עליהם. מסדרים את שאר הלפת בשכבה זוגית ומוסיפים את שאר השמל, כדי לכסות את כל הלפת.
אופים עד סכין או מזלג מראה את הלפת במרכז רכים, על 1 שעה. קח את המנה מהתנור, לפזר פירורי לחם על פני השטח, ולהפיץ עליהם מספר נדיב של שבבי חמאה דקים (מגולח בקלות רבה יותר ממקל קר). חום את פני השטח תחת broiler, צופה ודואג כי המנה היא רחוקה מספיק מהמקור כי הפירורים לא להשחיר.