אפונה & מרק פסטו עם אצבע דגים croutons
אפונה & מרק פסטו עם fish finger croutons עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. 237 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו אפונה, תפוחי אדמה, תארזי אצבע דג, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק אפונה עם קרוטונים של חתול שחור, מרק אפונה מתוק עם בשר חזיר וקרוטונים, ו מרק אפונה עם קרוטונים של חתול שחור-W.
הוראות
להטות את האפונה ותפוחי האדמה לתוך סיר גדול, ואז לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות, עד גושי תפוחי האדמה רכים. בינתיים, גריל את אצבעות הדגים לפי הוראות חבילה עד מבושל דרך וזהב.
חותכים לקוביות bitesize ולשמור חם.
קח שליש אפונה ותפוחי אדמה מתוך המחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מערבבים את שאר המרק עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים את הפסטו עם ירקות שמורים.
מחממים ומגישים בקערות חמות עם מפשעות אצבע הדגים למעלה.