אמרטי טירמיסו
Amaretti Tiramisu עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא מסקרפונה, סוכר, קפה חזק מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.
הוראות
היכו יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד עבה וחיוור, על 2 דקות. הכה בmascarpone עד רק בשילוב.
לנצח את הלבנים עם מלח בקערה גדולה אחרת עם מקצף נקי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר, קצת בכל פעם, מכות, ואז להמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מקציפים קרם בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. בעדינות אבל ביסודיות לקפל קרם לתוך תערובת מסקרפונה, ולאחר מכן לקפל תערובת ללבנים.
יוצקים אספרסו לתוך קערה רדודה. לטבול חצי של amaretti (15 עד 2
באספרסו במשך כ -20 שניות, הופך למעייל שני הצדדים ומאפשר לטפטף עודף. מסדרים שכבה 1 בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מורחים חצי תערובת mascarpone באופן שווה על amaretti. הפוך שכבה נוספת באותו אופן עם שאר amaretti (טבול אספרסו) ותערובת mascarpone. תרגע לפחות 6 שעות.
* הביצים במתכון זה אינן מבושלות.* טירמיסו יכול להיות מקורר עד 1 יום.