אנשובי לבן, פרמזן וסלט לחם בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אנשובי לבן, פרמזן & סלט לחם בגריל. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין, עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, נורה שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. מתכונים דומים: אנשובי-פרמזן שעועית לבנה וסלט כרוב, אנשובי לבן וסלט פיתה פריך, ו סלט אנדיב עם ויניגרט אנשובי ופרמזן.
הוראות
בקערה ערבוב לא מגיב, לשלב את השומר, גזר, סלרי, חצי פטרוזיליה, בצל ירוק, מיץ לימון, חומץ, 3 Tbs. שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים יחד עד מעורבב ולהניח בצד.הכן אש בינונית-חמה בגריל.
מברישים את שני הצדדים של פרוסות הלחם בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הלחם עד פריך וזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן, באמצעות סכין שף, לחתוך את הלחם לקוביות 1/2 עד 3/4 אינץ'. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הלחם עם תערובת הירקות וחצי מהגבינה.
תן לסלט לעמוד, ערבוב מדי פעם, 12 עד 15 דקות. להתאים תבלינים עם מלח ופלפל.מחלקים את הסלט בין קערות סלט בודדות.
מקשטים עם אנשובי והגבינה והפטרוזיליה הנותרים.