אספרגוס עטוף פרושוטו עם רוטב מנטה
אספרגוס עטוף פרושוטו עם רוטב מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פרושוטו, פלפל, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרושוטו ומלון עטוף מנטה, אספרגוס עטוף Wth פרושוטו, ו אספרגוס עטוף פרושוטו.
הוראות
לקלף אספרגוס עם מקלף ירקות החל 2 סנטימטרים מטיפים, ואז לבשל בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן להעביר קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מחלקים אספרגוס בין 4 צלחות לעטוף כל ערימה עם פרוסה של פרושוטו כדי ליצור צרור.
מערבבים יחד נענע, שום, מרק, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בבלנדר, גירוד למטה הצדדים לעתים קרובות, עד חלקה.