קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט

אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט
אספרגוס עם כרישה ופנצ'טה עם ביצים וקוקוט דורש בסביבה 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה משרת 6 . לבמנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו כמובן מלח ים ופלפל, מלח ים, עלי טימין טריים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, כרישה מושחרת עם אספרגוס וביצים מבושלות, ו ביצים מקושקשות עם אספרגוס, כרישה, צ'ריבר ושמיר.

הוראות

1
מחזיקים חנית אספרגוס בשתי הידיים, כופפו את החנית עד שהיא נשברת באופן טבעי בנקודה בה החנית הופכת קשוחה. מחק את הקצה הקשה וחזור עם האספרגוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
חותכים את האספרגוס לאורכי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בזמן שהמים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-נמוכה ומבשלים את הפנצ 'טה עד שהפנצ' טה כמעט פריכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הכרישה ומקפיצים עד לריכוך אך לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מסננים ומוסיפים למחבת. מתבלים את התערובת במלח ופלפל וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים כמנה ראשונה או כמנה ראשונה עם ביצים וקוקוט.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
משפשפים את החלק הפנימי של 6 רמקינים בחמאה ואז מתבלים בטימין, ומחלקים את שניהם באופן שווה בין הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מוסיפים 2 ביצים לכל אחת, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מניחים את הרמקינים בתבנית אפייה, ויוצקים מים לתבנית האפייה עד שהם באמצע דפנות הרמקינים. מניחים בזהירות את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אופים ביצים במשך 15 דקות, או עד שהם מתייצבים וזהובים מעל. לאכול וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה