אספרסו גרניטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Granitan אספרסו. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת כבדה, קפה חזק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אספרסו גרניטה, אספרסו גרניטה עם קצפת, ו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף.
הוראות
מערבבים אספרסו, 1/2 כוס סוכר, ווניל בקערת אמדיום עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים intoa 9 x 9 x 2 " תבנית אפיית מתכת. להקפיא במשך 1 שעה.מערבבים, מועכים כל חלקים קפואים עם גב של מזלג. כיסוי; להקפיא עד המשרד, על 2hours. באמצעות מזלג, לגרד granita במרץ כדי ליצור פתיתי קרח. לעשות קדימה: יכול להיות made3 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; keepfrozen. תן לו שריטה מהירה לפני ההגשה.
Beat שמנת הנותרים 1 כף סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. Dividegranita בין קערות או משקפיים. למעלה עם קרם whipped ומקשטים עם chocolateshavings.