קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני

אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני
אם יש לך שיני שום, שרי יבש בינוני, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני, מערבבים אפונה הצמד סוכר מטוגן עם עוף, ו מתכון ברווז מוקפץ (עם אפונה הצמד סוכר & אספרגוס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, קורנפלור, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב סויהרוטב סויה
שרי.שרי.
סוכרסוכר
מלחמלח
2
מחממים מחבת ווק או מחבת כבדה עמוקה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן נקניק מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
3
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר לשומן שנותר בווק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
5
מוסיפים אפונה ומטגנים מוקפץ 1 דקה. להחזיר נקניק לווק, ולאחר מכן להוסיף מים ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה הם פריך במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
6
מערבבים רוטב שוב ולהוסיף אפונה יחד עם בצל ירוק. להרתיח, ערבוב, עד רוטב מעובה כבר לא מעונן, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
רוטברוטב
אפונהאפונה