אם יש לך שיני שום, שרי יבש בינוני, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אפונה הצמד סוכר מוקפץ עם נקניק סיני, מערבבים אפונה הצמד סוכר מטוגן עם עוף, ו מתכון ברווז מוקפץ (עם אפונה הצמד סוכר & אספרגוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, קורנפלור, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
רוטב סויה
שרי.
סוכר
מלח
2
מחממים מחבת ווק או מחבת כבדה עמוקה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן נקניק מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
3
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר לשומן שנותר בווק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
ווק
5
מוסיפים אפונה ומטגנים מוקפץ 1 דקה. להחזיר נקניק לווק, ולאחר מכן להוסיף מים ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה הם פריך במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
ווק
6
מערבבים רוטב שוב ולהוסיף אפונה יחד עם בצל ירוק. להרתיח, ערבוב, עד רוטב מעובה כבר לא מעונן, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל.