אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש
אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 170 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זהב יוקון, אפונה, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש, ו סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מעבירים את תפוחי האדמה בקוביות לקערה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה כדי למנוע מהם חמצון ולהפוך שחור.
מניחים את האפונה המפוצלת בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים מים כדי לכסות ולשטוף את האפונה, משפשפים אותם בין קצות האצבעות (אני רק משתמש באצבעות של יד אחת כדי לעשות זאת). המים יהפכו מעוננים ועשויים להיות כמה פסולת כמו העור המוזר מן האפונה (למרות שהם חסרי עור) או אבק מהאריזה.
מסננים את המים האלה. חזור על 3 עד 4 פעמים עד שהמים, עם שטיפת האפונה, נשאר ברור יותר.
הוסף 4 כוסות מים למחבת עם האפונה ולתת לו להגיע לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. אתה תראה כמה קצף לעלות על פני השטח; לגרוף אותו ולהשליך אותו.
מסננים את תפוחי האדמה ולהוסיף אותם עם כורכום לאפונה, ערבוב פעם או פעמיים. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת. מבשלים את mélange, ערבוב מדי פעם, עד האפונה הם מכרז אבל עדיין מחפש המשרד ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, לחמם מחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לאחר המחבת מרגיש חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, מוסיפים את הצ ' ילי, כוסברה וכמון. טוסט התבלינים, טלטול המחבת כל כמה שניות, עד צ ' ילי להשחיר ריח עשן חם הזרעים הופכים חום אדמדם ריח ארומטי להפליא (אגוזים עם נימות הדרים), 1 עד 2 דקות. מיד להעביר את תערובת התבלינים לבלנדר ופלאנק בעגבניה. מחית, גירוד הקרביים של הבלנדר לפי הצורך, כדי להפוך את חלקה, משחה חומה אדמדם עם ארומה מעושנת כי הוא בטוח לדפוק את הגרביים שלך.
לאחר האפונה מבושלים, מוסיפים את העגבניות ואת הדבק תבלין למחבת. אני בדרך כלל שופך חלק מהנוזל מהאפונה לתוך הבלנדר ומעבד אותו לשנייה קצרה כדי לוודא שאני מקבל את כל החתיכה האחרונה של רסק העגבניות, ואז שופך אותו בחזרה למחבת. מערבבים בכוסברה ומלח.
להגדיל את החום בינוני גבוה ולתת דאל להרתיח במרץ, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים להתערבב הרוטב מתעבה מעט, 12 עד 15 דקות. אם אתה רוצה את הרוטב להיות עבה יותר, מועך כמה אפונה ותפוחי אדמה עם החלק האחורי של הכף שלך.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)]()
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי, ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח, והדר על החיך.