קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש

אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש
אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 170 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זהב יוקון, אפונה, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש, ו סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מעבירים את תפוחי האדמה בקוביות לקערה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה כדי למנוע מהם חמצון ולהפוך שחור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מניחים את האפונה המפוצלת בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים מים כדי לכסות ולשטוף את האפונה, משפשפים אותם בין קצות האצבעות (אני רק משתמש באצבעות של יד אחת כדי לעשות זאת). המים יהפכו מעוננים ועשויים להיות כמה פסולת כמו העור המוזר מן האפונה (למרות שהם חסרי עור) או אבק מהאריזה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מסננים את המים האלה. חזור על 3 עד 4 פעמים עד שהמים, עם שטיפת האפונה, נשאר ברור יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
הוסף 4 כוסות מים למחבת עם האפונה ולתת לו להגיע לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. אתה תראה כמה קצף לעלות על פני השטח; לגרוף אותו ולהשליך אותו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים את תפוחי האדמה ולהוסיף אותם עם כורכום לאפונה, ערבוב פעם או פעמיים. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת. מבשלים את mélange, ערבוב מדי פעם, עד האפונה הם מכרז אבל עדיין מחפש המשרד ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כורכוםכורכום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, לחמם מחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לאחר המחבת מרגיש חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, מוסיפים את הצ ' ילי, כוסברה וכמון. טוסט התבלינים, טלטול המחבת כל כמה שניות, עד צ ' ילי להשחיר ריח עשן חם הזרעים הופכים חום אדמדם ריח ארומטי להפליא (אגוזים עם נימות הדרים), 1 עד 2 דקות. מיד להעביר את תערובת התבלינים לבלנדר ופלאנק בעגבניה. מחית, גירוד הקרביים של הבלנדר לפי הצורך, כדי להפוך את חלקה, משחה חומה אדמדם עם ארומה מעושנת כי הוא בטוח לדפוק את הגרביים שלך.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לאחר האפונה מבושלים, מוסיפים את העגבניות ואת הדבק תבלין למחבת. אני בדרך כלל שופך חלק מהנוזל מהאפונה לתוך הבלנדר ומעבד אותו לשנייה קצרה כדי לוודא שאני מקבל את כל החתיכה האחרונה של רסק העגבניות, ואז שופך אותו בחזרה למחבת. מערבבים בכוסברה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להגדיל את החום בינוני גבוה ולתת דאל להרתיח במרץ, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים להתערבב הרוטב מתעבה מעט, 12 עד 15 דקות. אם אתה רוצה את הרוטב להיות עבה יותר, מועך כמה אפונה ותפוחי אדמה עם החלק האחורי של הכף שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עדשיםעדשים
12
מגישים את דאל חם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי, ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח, והדר על החיך.