קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אצבע חג המולד ג'לי

אצבע חג המולד ג'לי
ג'לי אצבע חג המולד נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם ג'לטין נוקס, ג' לי ליים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אדום, לבן וכחול אצבע ג'לי, חלון הקתדרלה (הידוע גם כג'לי חג המולד), ו גרסת חג האהבה של חלון הקתדרלה (חג המולד) ג'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית: תתארגנו! לאחר קומקום תה מלא מים עוזר, כמו גם שיש לפחות שתיים או שלוש קערות ערבוב וכמה כוסות מדידה זכוכית. זה זז מהר יותר אם יש לך את כל הציוד מוכן!שנית: לרסס 9 x 13 אינץ Pyrex עם ספריי בישול, ואז לתת לו לנגב עדין עם מגבת נייר כדי להסיר את העודף.שכבות ג 'לי צבעוניות:שכבה אחת בכל פעם, לערבב 1 מעטפת נוקס ג' לטין עם 1/4 כוס מים קרים בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
הוסף 1 כוס מים רותחים, ואחריו 1 תיבה של ג ' לי אדום או ירוק. מערבבים בעדינות לשלב כך בועות לא ייווצר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים במקרר במשך 10-15 דקות, או עד שנקבע. בין כל שכבה צבעונית, יוצקים שכבת שמנת.שכבות לבנות שמנת: * * * הערה: התערובת הבאה מספיקה רק מתחת לשלוש שכבות שמנת. אתה צריך שתי קבוצות לפני כל העניין של done.In כוס קטנה למדידת כוס, למדוד 1/2 כוס מים קרים. מערבבים ב 2 מעטפות של ג ' לי רגיל ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
יוצקים חלב מרוכז ממותק לקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
הוסף 1 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
יוצקים תערובת ג ' לטין מומסת לתוך תערובת חלב מרוכז, ולאחר מכן להוסיף עוד 1/2 כוס מים רותחים. לאחר שהשתמשת בכל תערובת השמנת, חזור על השיטה למטה כדי ליצור קבוצה נוספת. הוראות: להתחיל לשפוך או שכבה אדומה בתחתית המחבת. לתקוע את המחבת במקרר במשך 10-15 דקות עד שהוא מוגדר. בזמן שהוא הגדרה, לערבב את המנה הראשונה של תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את המחבת מהמקרר ויוצקים קצת יותר מ 1/3 של תערובת השמנת (או מספיק כדי מעיל השכבה הצבעונית הראשונה.) לתקוע את המחבת במקרר במשך 10-15 דקות עד שהוא מוגדר. בזמן שהוא הגדרה, לערבב את השכבה הצבעונית הבאה. חזור על תהליך השכבה הצבעונית עם שכבה ירוקה, ואחריו עוד שכבת שמנת. כאשר תסיים, אתה צריך, החל מלמטה: RedWhite
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
ירוק
10
לבן
11
רדווייט
12
ירוק
13
לבן
14
RedNote כי תצטרך לערבב את המנה השנייה של שכבת שמנת באמצע התהליך כדי לוודא שיש לך מספיק עבור השכבה האמצעית. עבור השכבות הצבעוניות, פשוט לערבב אותם ממש לפני שאתה צריך אותם (כאשר השכבה הקודמת מתקררת במקרר). כאשר כל השכבות נמצאות במחבת, צמרמורת במשך 2 שעות טובות כדי להגדיר הכל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
חותכים לריבועים קטנים ומגישים אותם כחטיפים!