ארבע ועשרים עוף ועוגת חזיר
המתכון ארבע ועשרים עוף & פשטידת בשר חזיר יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו 15 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. אם יש לך ביצה, חזה עוף, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 104 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות, ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, ו עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds.
הוראות
לרכך את הבצל בחמאה עם מרווה מייס. מגניב במשך כמה דקות בזמן שאתה whizz ירכיים עוף ו 300 גרם של בשר חזיר במעבד מזון עד טחון.
לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים את הבצל הרך, פיסטוקים, חמוציות, משמשים ופטרוזיליה. מתבלים עם אגוז מוסקט, הרבה פלפל שחור וקצת מלח.
משמנים קפיץ עגול עמוק, 20 ס " מ או פח עם תחתית רופפת, ולאחר מכן קו עם קלף אפייה. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמחים 2 כפית מלח בקערה גדולה, ולאחר מכן לעשות באר במרכז.
שים את החמאה והשומן במחבת קטנה עם מים 200 מ " ל ונמס בעדינות רבה. לאחר נמס, להגביר את החום וכאשר רק מבעבע, לשפוך לתוך הבאר ומערבבים עם כף עץ לבצק אל תדאג אם כמה חתיכות אבקתי להישאר.
לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, ללוש בקערה עד הבצק מגיע יחד, ואז להטות על משטח העבודה שלך. הניחו בצד שליש, עטופים במגבת תה נקייה כדי לשמור אותו חם וגמיש ככל האפשר, בעוד אתה מגלגל במהירות את הבצק הנותר לעיגול גדול מספיק כדי ליישר את הפח עם קצת תלוי.
להקל את המעגל לתוך הפח, לחיצה שווה לתוך הפינות בצד אתה יכול להיות מחוספס עם זה. באופן שווה לכסות את הבסיס עם חצי חזיר פרוס הנותרים, ואחריו חצי חזה עוף וחצי תערובת בשר טחון, לחיצה בחוזקה לארוז. חזור עם בשר חזיר ועוף הנותרים, ואז כיפת מעוגלת של בשר טחון. שים משפך עוגה, אם יש לך אחד, בחלק העליון.
מגלגלים את הבצק השמור לעיגול גדול מספיק כדי לכסות בקלות את העוגה, חותכים חור (אם משתמשים במשפך עוגה).
מברשת את קצה העוגה עם כמה ביצה מוכה העליון עם מכסה מאפה. לחץ כדי לאטום את הקצוות לפני זמירה עודף. מקמט את הקצוות בין האגודל והאצבע כדי לאטום ביסודיות, ולאחר מכן לעשות חור קטן באמצע כדי לאפשר בריחה קיטור (אם לא באמצעות משפך עוגה).
מברשת את החלק העליון של העוגה עם ביצה מוכה יותר.
תנור חום 200c / 180 מאוורר / גז
אופים את העוגה עבור 1 hr. מאוד, מאוד בזהירות להסיר את העוגה מהפח שלה, לצחצח את החלק העליון ואת הצד עם ביצה יותר ואופים במשך 30 דקות נוספות עד להשחמה ופריך. השאירו להתקרר לחלוטין לפני מצמרר.
כדי להפוך את הג 'לי, להשרות את הג' לטין במים קרים במשך 5-10 דקות עד רך. לסחוט את כל עודף מים מן הג ' לטין, ואז להתמוסס במלאי חם. לאחר התקרר, בזהירות לשפוך לתוך העוגה הצוננת שלך דרך החור הקטן, באמצעות משפך, עד מלא ייתכן שלא צריך את כל המניה. תרגיע את העוגה לכמה שעות.
מגישים עם צ ' אטני וסלט, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג