קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן

ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן
ארוגולה עם תאנים ברולה, ריקוטה, פרושוטו, ומרציפן מעושן עשוי להיות בדיוק את המנה בצד שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלר דה סאל, שמנת כבדה, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט ארוגולה עם תאנים ופרושוטו, פיצה פרושוטו, תאנים וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו, ו פיצה עם תאנים, פרושוטו, גורגונזולה, בלסמי וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים את השקדים, שמן זרעי ענבים, סוכר ממתקים ומלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים את התערובת על גיליון האפייה מוכן ואופים עד חום זהוב ארומטי, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העברה ללוח חיתוך כדי לקרר ואז קוצצים גס. לעשות קדימה: מרציפן מעושן יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
קו צלחת גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את הפרושוטו, מרפרפים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה כפי שנעשה לצלחת מרופדת בנייר מגבת. לעשות קדימה: prosciutto יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1
בקערה בינונית, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה בינונית שנייה, לשלב את ריקוטה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף על 1/3 של קצפת לתוך ריקוטה כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת לתוך התערובת עד משולב באופן מלא אבל עדיין אור. לעשות קדימה: קרם ריקוטה יכול להתבצע מראש ומקורר, מכוסה, עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים את broiler ו קו תבנית אפייה או מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים את צמרות כל תאנה ואז לחתוך אותם חצי לאורכו. בעדינות לפתוח כל תאנה חצי לחשוף את בשרו ואת מקומו, עור בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה או מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
מפזרים סוכר צלוי, על 6 אינץ ' מן הלהבה, עד בועות הסוכר, על 90 שניות. ממש לפני ההגשה, מפזרים פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את ארוגולה בקערה גדולה או מגש, טפטוף עם ויניגרט, ולזרוק למעיל. מתבלים עם מלח ופלפל ואז למעלה עם מרציפן מעושן, פרושוטו פריך, dollops של קרם ריקוטה, ו figs brûléed.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרושוטופרושוטו
מרציפןמרציפן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מגישים באופן מיידי.