אם יש לכם אורז בסמטי, מים, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: תבשיל Hominy צ'ילי ירוק עם צ' וריסו, ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס.
הוראות
1
מוסיפים צ ' וריסו לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' וריסו קובע פריך ולשחרר שמן, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים, אחת עד שתי דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר שרימפס צ ' וריסו ולהניח בצד, משאיר כמה שיותר שמן בתנור הולנדי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי. מבשלים עד הבצל רך ועדין, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
יוצקים מים ומוסיפים אורז. הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בסיר ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 18 דקות. כבה את החום, שמירה על סיר מכוסה, ולתת לנוח במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה