ארוחת ערב דגים פורטוגזית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קייל דינוזאור, לחמניות פורטוגזיות, צ'וריסו בסגנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן זית כתית על חום בינוני-גבוה במחבת דו צדדית או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הצ ' וריסו ומעבדים במשך כמה דקות, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהתרככו, בערך 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הכרוב וזורקים לנבול, ואז מתבלים עם כמה גרגרי אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במלאי, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית גרבנזו ותימין. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב
5
מחממים רוטב, מכוסה, במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב חם תוסס, על 10 עד 15 דקות. מתבלים את הדגים עם תיבול פירות ים או פפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פפרונצ'יני, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טריים
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הדג לרוטב ומכסים. לבשל עד הדג הוא אטום מבושל דרך, על 5 עד 7 דקות. מצקת לתוך קערות רדודות מעוטפות פטרוזיליה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.