ארוחת ערב: האריסה ועוף במרינדה יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: הריסאן ועוף במרינדה יוגורט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 692 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 113 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כפות נדיבות של יוגורט יווני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טאקו עוף במרינדה יוגורט עם האריסה, יוגורט במרינדה עוף בגריל עם האריסה, ו עוף במרינדה יוגורט עם Harissan ו RiceSelect™ Royal Blend® Rices (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את האריסה לתוך היוגורט בקערה, ואז לטאטא בשמן הזית. התוצאה תהיה קצת מקושטת, וזה מה זה צריך להיראות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מצפים את חתיכות העוף במרינדה ומאפשרים לשבת לפחות 10 דקות.
מחממים מטלית, גריל או מחבת גריל עד חם מאוד, ואז מבשלים את העוף עם צד העור לכיוון הלהבה כדי לפורר את העור. בישלתי אותו כ-75% מהדרך לשם עם העור לכיוון מקור החום כדי להבטיח קרום גדול, ואז הפכתי אותו רק כדי לסיים.
בדיוק כמו העוף יוצא מהחום, לפזר עם עלי נענע, כך שהם נובלים מחום העוף (אם בישול תחת broiler, אתה יכול לשלוח אותו בחזרה מתחת ללהבה לכמה רגעים כדי לרכך אותם).
מגישים מיד תוך עסיסי תוסס.