יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום גבוה. כשזה רק מתחיל לעשן, להוסיף צלעות. מבשלים עד שהם עשירים וזהב חום בתחתית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב, כשלוש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הפוך צלעות שוב, ולאחר מכן בזהירות להעביר מחבת ברזל לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע עד 60°, אשר צריך לקחת בערך 3 דקות. בדוק עם מדחום בשר. כאשר נעשה, בזהירות להסיר פאן.
מעבירים צלעות למגש ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מניחים מחבת ברזל יצוק מעל ראש בינוני נמוך ומוסיפים בצל, חצי אגסים, וחמאה. מבשלים עד הבצלים לרכך ולהפוך שקוף, כארבע דקות. מערבבים מדי פעם, מגרד כל חתיכות משחימים את מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים ציר עוף לתוך קערה בגודל בינוני לטאטא בקמח שנותר. ודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את זה למחבת ברזל יצוק יחד עם שרי, וחומץ. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף כל מיצים מצלחת מחזיק צלעות חזיר. מבשלים במרץ, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על 4 דקות. כבה את החום, להוסיף אגסים שנותרו ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.