קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם רוטב מחבת אגס ווידליה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים מלח, פלפל, וחצי כפית קמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים תערובת משני צידי צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום גבוה. כשזה רק מתחיל לעשן, להוסיף צלעות. מבשלים עד שהם עשירים וזהב חום בתחתית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב, כשלוש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הפוך צלעות שוב, ולאחר מכן בזהירות להעביר מחבת ברזל לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע עד 60°, אשר צריך לקחת בערך 3 דקות. בדוק עם מדחום בשר. כאשר נעשה, בזהירות להסיר פאן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מעבירים צלעות למגש ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים מחבת ברזל יצוק מעל ראש בינוני נמוך ומוסיפים בצל, חצי אגסים, וחמאה. מבשלים עד הבצלים לרכך ולהפוך שקוף, כארבע דקות. מערבבים מדי פעם, מגרד כל חתיכות משחימים את מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים ציר עוף לתוך קערה בגודל בינוני לטאטא בקמח שנותר. ודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את זה למחבת ברזל יצוק יחד עם שרי, וחומץ. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף כל מיצים מצלחת מחזיק צלעות חזיר. מבשלים במרץ, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על 4 דקות. כבה את החום, להוסיף אגסים שנותרו ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מגישים צלעות חזיר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.