ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם רוטב מחבת אגס ווידליה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים מלח, פלפל, וחצי כפית קמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים תערובת משני צידי צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום גבוה. כשזה רק מתחיל לעשן, להוסיף צלעות. מבשלים עד שהם עשירים וזהב חום בתחתית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב, כשלוש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפוך צלעות שוב, ולאחר מכן בזהירות להעביר מחבת ברזל לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע עד 60°, אשר צריך לקחת בערך 3 דקות. בדוק עם מדחום בשר. כאשר נעשה, בזהירות להסיר פאן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מעבירים צלעות למגש ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים מחבת ברזל יצוק מעל ראש בינוני נמוך ומוסיפים בצל, חצי אגסים, וחמאה. מבשלים עד הבצלים לרכך ולהפוך שקוף, כארבע דקות. מערבבים מדי פעם, מגרד כל חתיכות משחימים את מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים ציר עוף לתוך קערה בגודל בינוני לטאטא בקמח שנותר. ודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את זה למחבת ברזל יצוק יחד עם שרי, וחומץ. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף כל מיצים מצלחת מחזיק צלעות חזיר. מבשלים במרץ, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על 4 דקות. כבה את החום, להוסיף אגסים שנותרו ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.