ארוחת ערב הערב: צ'דר סקאל
ארוחת ערב, צ'דר סקאליון, קציצות פולנטה, הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך מים, פטרוזיליה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: שרימפס בצל ירוק פנקייק, ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה, ו ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי.
הוראות
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה, ואז לטאטא את קמח התירס בזרם איטי כדי למנוע גושים.
מוסיף את המלח, להפוך את החום בינוני נמוך, ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד קמח התירס הוא רך ואת פולנטה הוא די מוצק מתרחק מן הצדדים של הסיר (אם קמח התירס עדיין לא רך, להוסיף מים לפי הצורך).
מוסיפים את הצ ' דר, הבצל הירוק והפטרוזיליה, מערבבים היטב כדי לשלב, ואז שופכים את הפולנטה על תבנית אפייה כדי להתקרר ולהקים.
לאחר פולנטה מקורר ומוצק, לחתוך אותו ריבועים 3 אינץ 'או עיגולים (זה צריך להיות על 1/2 אינץ' עבה).
לטאטא את הביצים וחלב יחד בקערה קטנה ולהפיץ את פירורי הלחם על צלחת. טובלים כל קרוקט פולנטה בתערובת הביצים, ואז פירורי הלחם.
מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון. בזהירות להוסיף את croquettes, בישול בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת. מבשלים עד זהב פריך, על 3 דקות, ואז להעיף בזהירות לבשל את הצד השני.
מסננים על מגבות נייר וחמים בתנור נמוך תוך בישול שאר קציצות.
מגישים עם פטרוזיליה זרועה.