קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות

ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות
ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות קיץ מאוחרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך בזיליקום, ספגטי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ריזוטו קיץ מאוחר עם עגבניות קלויות, תירס ותאנים, ו ארוחת ערב: קיץ Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין קערה גדולה עם מי קרח. להבקיע את קצה הגזע של העגבניות עם ו " x " ולצלול אותם לתוך המים הרותחים במשך 10-15 שניות כדי לשחרר את העורות (לא לנקז את המים, אשר ישמש לבישול הפסטה).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להעביר אותם לאמבט הקרח כדי להתקרר במהירות, ואז להחליק את העורות, deseed, ולחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מבשלים מעל חום בינוני עד העגבניות מפורקות באופן משמעותי ורך, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיפים את הבצל והשום למחבת וממשיכים לבשל את הבצל רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים ברוב בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את הפסטה לרוטב העגבניות וזורקים היטב עם מלקחיים לשלב. לטעום ולהתאים את התבלינים ולהעביר צלחות הגשה. למעלה עם בזיליקום הנותרים טפטוף של שמן זית לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת