זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ארוחת ערב עם אטריות נקניקיות, ארוחת ערב חזיר עם אטריות מתולתלות, ו ארוחת ערב סטייק ואטריות של 10 דקות.
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; ניקוז. בינתיים מפוררים הודו למחבת טפלון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים בצל, מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
3
חזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את המרק, גבינת השמנת והחלב. מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את האטריות, התירס, הפימינטוס, המלח והפלפל; מבשלים עד לחימום.