קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

ארוחת ערב: קינואה 'ריזוטו' עם אגוזי לוז קלויים ודומדמניות מיובשות

ארוחת ערב: קינואה 'ריזוטו' עם אגוזי לוז קלויים ודומדמניות מיובשות
גשו לסופר וקנו קינואה, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. נסו ארוחת ערב: מקרל עם דומדמניות, ארוחת ערב: רוטב חמוציות עם שמפניה ודומדמניות, ו ארוחת ערב: סלט גזר עם דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל כבדה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את אגוזי לוז וטוסט, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם הופכים חמים וריחני, כארבע דקות. תניח את האגוזים בצד כדי להתקרר. ואז להסיר את עורם קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את השמן לסיר קטן להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את קינואה וטוסט לרגע, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
יוצקים חצי מרק, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה, ולהוסיף את עלה המפרץ, קינמון, דומדמניות מיובשות, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון. מבשלים עד קינואה ספגה את הנוזל, כשמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
דומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים במלאי שנותר, מביאים לרתיחה שוב על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עוד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
כבה את החום, ומערבבים את האגוזים הקצוצים ואת החמאה. מכסה את הסיר, ולתת לשבת במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים עוד מלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.