קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

ארטישוק חם ומטבל בייקון

ארטישוק חם ומטבל בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם וטבילה בייקון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את אבקת צ ' ילי כמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
טפטוף את צמרות פיתות עם שמן ומפזרים את תערובת התבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
חותכים כל פיתה ל -8 טריזים ומסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד פריך וזהב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול קרמיקה צלחת צלחת צלחת עוגה או צלחת אפייה 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השמן והבייקון ומבשלים עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
4
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד. באותו מחבת, מוסיפים את השמן (במידת הצורך), שאלוט, שום, ארטישוק, 1/2 כפית מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שאלוט הם שקופים והארטישוקים מתחילים חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שאלותשאלות
שוםשום
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מעבירים את הירקות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את גבינת מסקרפונה, שמנת חמוצה, מיונז, מיץ לימון, 1/2 של חתיכות בייקון מבושל ואת הנותרים 1 כפית מלח. דופק עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלחמלח
7
מניחים את המטבל בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים את חתיכות הבייקון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד רק התחמם דרך (לא נותנים לרתוח לטבול), 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים את שבבי הפיתה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס

מרכיבים